ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ SECURITY ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ SECURITY ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ SECURITY ΑΘΗΝΑΟι υπηρεσίες ασφαλείας που προσφέρουν οι εταιρειες Security στην Αθηνα αφορούν: Στατικές φύλαξης, Περιπολίες, Συνοδεία προσώπων και χρηματαποστολών, εξοπλισμό προστατευόμενου χώρου με συστήματα ασφαλείας και κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού.

Όπως όλες οι σοβαρές εταιρειες security στην Αθηνα, διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και το υπεύθυνο έμπειρο προσωπικό με δυναμικούς και αποφασιστικούς security που εκπαιδεύονται συνεχώς.

Το προσωπικό των εταιρειών security στην Αθήνα πρέπει να ιεραρχούνται στους φύλακες, αρχιφύλακες, επόπτες ασφαλείας και διευθυντές ασφαλείας. Όλες αυτές οι ειδικότητες είναι απαραίτητες για να λειτουργούν σωστά οι εταιρειες security. Επίσης οι εταιρείες security στην Αθήνα πρέπει να είναι εγκεκριμένες από κρατικούς φορείς καθώς και να διαθέτουν την απαραίτητη άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο προστασίας του πολίτη.

Γιατί να προτιμήσετε εταιρεία security στην Αθήνα
Η διαρκώς αυξανόμενοι ρυθμοί της εγκληματικότητας στην Αθήνα, καθιστά απαραίτητη τη λήψη προληπτικών μέτρων προκειμένου να αποφευχθεί κάθε πιθανός κίνδυνος, που διαταράσσει την ομαλότητα της καθημερινοτητάς μας . Οι εταιρειες security στην Αθηνα πρέπει να διέπονται από επαγγελματισμό, η εμπειρία και διαρκή εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες και στις νέες μορφές εγκληματικότητας.

Οι εταιρείες security στην Αθήνα αναλαμβάνουν τη μελέτη και την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας στον εκάστοτε προστατευόμενο χώρο (κάμερες, συναγερμούς κτλ) ενώ, ταυτόχρονα φροντίζουν και για την επίβλεψη από το κέντρου λήψης σημάτων συναγερμού.

Σε μια δύσκολη περίοδο οικονομικής κρίσης, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της επιβίωσης και ορισμένοι επιλέγουν να καταφύγουν σε διαρρήξεις, απαγωγές κλπ, με αποτέλεσμα να φοβόμαστε καθημερινά για την κάθε μας κίνηση εντός και εκτός του σπιτιού μας. Οι εταιρείες security στην Αθήνα είχαν ξεκινήσει παλιότερα να φυλάνε περισσότερο δημόσιους χώρους και μεγιστάνες αλλά τώρα θα τις δούμε πολύ συχνά να προσέχουν φυσικά πρόσωπα και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

κεντρο ληψης σηματων συναγερμουΟι υπηρεσίες που προσφέρει μία η εταιρεία Security στην Αθήνα είναι: Συνοδεία και προστασία υψηλών προσώπων, ασφάλεια εκδηλώσεων με πολύ κόσμο, ασφάλεια λιμενικών εγκαταστάσεων και αεροδρομίων, φύλαξη δημόσιων χώρων και επιχειρήσεων, συνοδεία χρηματαποστολών, εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, σύνδεση του χώρου με κεντρο ληψης σηματων συναγερμου. Το κεντρο ληψης σηματων συναγερμου λειτουργεί  24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες τον χρόνο σε συγκεκριμένο χώρο ο οποίος είναι ειδικά διαμορφωμένος για να ελέγχει το χειρισμό ενεργοποίησης και απενεργοποίησης των συνδεδεμένων συναγερμών.

Πολύ βασικό για τη σωστή λειτουργία μιας εταιρείας security στην Αθήνα είναι το εξειδικευμένο προσωπικό της. Οι φύλακες security πρέπει να έχει εμπειρία, επαγγελματισμό, διακριτικότητα, συνεχής εκπαίδευση και απαραίτητες γνώσεις για να μπορεί να αντεπεξέλθει σε μια έκτακτη ανάγκη και πάνω απ” όλα να είναι τυπικός. Έτσι, όλες οι εταιρείες security πρέπει να είναι προσεκτικές στην επιλογή του προσωπικού και να το εκπαιδεύουν συνεχώς με τακτικά σεμινάρια για να βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση.

Απαραίτητα χαρακτηριστικά φυλάκων Security
Ωστόσο, όλοι οι φύλακες της εταιρείας security στην Αθήνα πρέπει να τηρούν τους κανονισμούς της και τα καθήκοντά τους. Για παράδειγμα, πρέπει να πηγαίνουν στην υπηρεσία τους πάντα λίγα λεπτά νωρίτερα, για να ενημερώνονται, να προετοιμάζονται και να μην μένει εκτεθειμένος ούτε κάποιος συνάδελφος ούτε ο χώρος που προστατεύουν. Πρέπει να έχουν προσεγμένη εμφάνιση δηλαδή, καθαρή στολή και παπούτσια, να είναι ξυρισμένοι και να τα έχουν όλα στην εντέλεια. Ακόμα, δεν πρέπει ποτέ να αφήνουν το πόστο τους αν δεν έρθει κάποιος να τους αντικαταστήσει και να είναι παρατηρητικοί. Να γνωρίζουν ακριβώς τα καθήκοντά τους γιατί κάποιες φορές ίσως χρειαστεί να πάρουν κάποια πρωτοβουλία, άρα πρέπει να είναι αποφασιστικοί και σε ετοιμότητα. Να μην αποκαλύπτουν μυστικά της εταιρείας ή του φυλασσόμενου χώρου, να μη κάνουν προσωπικά τηλεφωνήματα και να μη δέχονται επισκέψεις την ώρα της υπηρεσίας. Επίσης, είναι υπεύθυνοι για τη συντήρηση και σωστή χρήση του εξοπλισμού που ανήκει στην εταιρεία.

Tags: ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.